Uusi alku

Viimeisestä kirjoituksesta on aikaa. Ja itse asiassa sen oli tarkoitus kyllä ollakin tämän blogin viimeinen kirjoitus. Työstin AKTIIVI -hankkeen ennakointiraporttia noin puolen vuoden ajan ja kun sain painetun julkaisun käsiini, ajattelin että tämän myötä myös blogi saa jäädä. Vaan eipäs se tulevaisuuteen suuntautunut ajattelu mihinkään hävinnyt, vaan huomasin lukevani edelleen ennakointiraportteja ja kiinnittäväni huomiota uutisiin työelämän muutoksesta, koulukulttuurin muutoksesta jne. Jotta kaikki lukemani ei menisi ”hukkaan”, ajattelin purkaa ajatuksiani tämän blogin kautta. Tavoitteena on siis nostaa esiin erilaisia aktiiviseen kansalaisuuteen ja avoimiin oppimisympäristöihin liittyviä teemoja ja tietenkin suuntautuen tulevaisuuteen. Tästä se lähtee 🙂

Respond to this post

*


Sharing Buttons by Linksku